CONCLUSIONS

 

Felicitats!. Heu acabat la feina del itinerari virtual
Heu estat capaços de treballar en equip i elaborar una memòria, un mural i una presentació    per a explicar la vostra feina als companys.

·        Heu participat activament en l'elaboració d'un material que recull la metodologia bàsica per la planificació d’un itinerari geològic concret que us permetrà treure molt mé profit a l’hora de realitzar-lo en el camp.

·        Heu practicat i potser millorat la vostra forma de navegar per Internet i heu   cercat i trobat nous recursos per complementar els vostres coneixements de Geología aplicant-los a la pràctica.

·        Heu practicat diverses destreses relacionades amb les tecnologies de la   informació i la comunicació (retallar textos i imatges des d'Internet, crear carpetes, guardar-hi documents, elaborar una presentació, modificar imatges amb programari d'edició d'imatges, etc).

·        Potser aquesta feina us ha motivat a continuar investigant altres aspectes de la Geología i a aprofondir en els diversos trets que podem descobrir en una sortida al camp si hem fet una preparació adequada.

·        En resum, heu fet parlar les pedres, que us han explicat una part de la seva història des del seu naixement en temps tan llunyans fins el moment actual, a través de l’evolució del nsotre planeta i dels éssers vius, dels que formem part.

·        Si penseu que la vostra feina pot ajudar altres persones, podeu dipositar el vostre treball a la Biblioteca de l’Institut per la seva consulta. També podeu “penjar-lo” al web del centre per a que pugui ser consultat via internet. O potser crear la vostra propia pàgina web per a donar-lo a coneixer a tothom.

·        Si, tot plegat, us ha agradat podeu ampliar la vostra recerca amb el següents enllaços:

https://www.control-q.net/figaro/

https://www.xtec.es/~nlinan/geomorfo/

 

 

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons.


Anar a  CRÈDITS